Thursday, March 21, 2013

Gambar-gambar terperinci pelbagai pesawat dari bawah

BY SK Jeram Batu 20 Selangor No comments

Apabila membuat perjalanan, ia adalah biasa untuk melihat sisi, hadapan, malah ekor kapal terbang, tetapi ia tidak sering bahawa anda dapat melihat butiran bawah pesawat. Jurugambar Amerika Jeffrey Milstein memberikan kita peluang ini dalam projek itu, bertajuk: "Jet sebagai seni". Setiap mesin sempurna tertumpu dalam komposisi, yang menyebabkan rasa simetri grafik dan ketepatan yang unik kepada perspektif. Dengan memaparkan ia dengan cara ini, artis menggalakkan penonton untuk melihat kecantikan dan bentuk teknologi moden ini.

Apabila mempamerkan gambar-gambar, Milstein menghasilkan cetakan besar supaya penonton hampir boleh merasai tolakan udara dari setiap kapal terbang ketika ia bergerak pantas. Apabila mendokumenkan setiap kapal terbang, Milstein berkata, "Ia adalah seperti menembak seekor itik terbang. Pesawat bergerak begitu pantas, dan saya mempunyai hanya satu per seratus saat untuk mendapatkan rakaman saya. Saya perlu menggerakkan kamera dengan mengikuti pergerakan pesawat dan kemudian mengambil gambar tepat di pusat tengah pesawat. Ia perlukan latihan yang banyak."

Jika anda berminat dalam projek ini, kerja Milstein akan dipamerkan di Pameran Fotografi AIPAD di New York dari 4 hingga 7 April 2013.

Laman Jeffrey Milstein's

melalui [Designboom]

Goodyear GZ-20A Blimp.

America West Express Bombardier CRJ900.

Alaska Airlines "Disneyland" Boeing 737-400.

Harrier Jump Jet.

America West Airlines Airbus A320-200.

Southwest "Shamu" Boeing 737-700.

Southwest Boeing 737-700.

Citabria 7GCBC.

United Airlines Boeing 757-200.

USAF Learjet C-21A.

0 comments:

Post a Comment